ΤΡΟΦΙΜΑ - ΤΡΟΦΟΚΙΝΗΣΗ - ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΖΥΜ

ΤΡΟΦΟΚΙΝΗΣΗ - ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΖΥΜΑΡΙΚΑ - ΟΣΠΡΙΑ - ΚΛΕΙΤΣΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΙ ΥΙΟΣ ΟΕ - ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ - ΔΙΑΝΟΜΕΣ - LOGISTICS

Διεύθυνση - ΤΡΟΦΙΜΑ Διεύθυνση: ΒΙΠΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Τ.Κ. - ΤΡΟΦΙΜΑ Τ.Κ.: 45500
Περιοχή - ΤΡΟΦΙΜΑ Περιοχή: Ιωάννινα Κατηγορία - ΤΡΟΦΙΜΑ Κατηγορία: ΤΡΟΦΙΜΑ
Τηλέφωνο - ΤΡΟΦΙΜΑ Τηλέφωνο: 2651093288,2651093170 Fax - ΤΡΟΦΙΜΑ Fax: 2651093288
Κινητό - ΤΡΟΦΙΜΑ Κινητό: 6972721297 E-mail - ΤΡΟΦΙΜΑ E-mail: kleitsas_53@yahoo.gr
Υπεύθυνος - ΤΡΟΦΙΜΑ Υπεύθυνος: ΚΛΕΙΤΣΑΣ ΣΠΥΡΟΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΤΡΟΦΙΜΑ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΤΡΟΦΙΜΑ Ιστοσελίδα:
Η εταιρεία μας υφίσταται με την νομική μορφή «ΚΛΕΙΤΣΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ & ΥΙΟΣ Ο.Ε.» και τον τίτλο «ΤΡΟΦΟΚΙΝΗΣΗ» από τον Ιανουάριο του 2008. Αποτελεί συνέχεια της ατομικής επιχείρησης «ΚΛΕΙΤΣΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ» που ξεκίνησε την δραστηριότητάτης την 5η Ιουνίου 1996 με έδρα την Μπάφρα Ιωαννίνων και στον αποθηκευτικό χώρο των 500m2 που λειτουργούσε μέχρι τότε το υποκατάστημα της BARILLA. Ο ιδρυτής της ΚΛΕΙΤΣΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ δυλώνει παρών στην αγορά της Β.Δ. Ελλάδος από το ...
Επισκέπτες: 21946

ΤΡΟΦΟΚΙΝΗΣΗ - ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΖΥΜΑΡΙΚΑ - ΟΣΠΡΙΑ - ΚΛΕΙΤΣΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΙ ΥΙΟΣ ΟΕ - ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ - ΔΙΑΝΟΜΕΣ - LOGISTICS

ΤΡΟΦΟΚΙΝΗΣΗ - ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΖΥΜΑΡΙΚΑ - ΟΣΠΡΙΑ - ΚΛΕΙΤΣΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΙ ΥΙΟΣ ΟΕ - ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ - ΔΙΑΝΟΜΕΣ - LOGISTICS

Η εταιρεία μας υφίσταται με την νομική μορφή «ΚΛΕΙΤΣΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ & ΥΙΟΣ Ο.Ε.» και τον τίτλο «ΤΡΟΦΟΚΙΝΗΣΗ» από τον Ιανουάριο του 2008. Αποτελεί συνέχεια της ατομικής επιχείρησης «ΚΛΕΙΤΣΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ» που ξεκίνησε την δραστηριότητάτης την 5η Ιουνίου 1996 με έδρα την Μπάφρα Ιωαννίνων και στον αποθηκευτικό χώρο των 500m2 που λειτουργούσε μέχρι τότε το υποκατάστημα της BARILLA. Ο ιδρυτής της ΚΛΕΙΤΣΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ δυλώνει παρών στην αγορά της Β.Δ. Ελλάδος από το 1980 σαν διευθυντικό στέλεχος στον τομέα των πωλήσεων της μεγαλύτερης βιομηχανίας ζυμαρικών στην Ελλάδα της ΜΙΣΚΟ.
Το 1991 η ως άνω βιομηχανία εξαγοράσθηκε από τον όμιλο BARILLA SPA την μεγαλύτερη εταιρεία ζυμαρικών στον κόσμο στην οποία παραμένει σαν γενικός Διευθυντής υποκαταστήματος ΒΔ Ελλάδος και υπεύθυνος πωλήσεων (Ηπείρου- Κερκύρας-Ακαρνανίας- Λευκάδος)μέχρι το κλείσιμο του δυκτίου διανομών και το νέο ξεκίνημα στον ίδιο χώρο υπο διαφορετική βέβαια ιδιότητα.
Το πλήρωμα του χρόνου έρχεται τον Ιανουάριο του 2008 που αποτελεί το εφαλτήριο μιας μεγάλης επένδυσης με την αγορά γηπέδου στην Βιομηχανική περιοχή Ιωαννίνων περί τα 3000m2 και την κατασκευή ιδιόκτητης αποθήκης 1050m2 και όγκου 6000m3 με βιομηχανικό δάπεδο, δύο ράμπες η μία υδραυλική και γραφεία 60m2.
To 2008 εισέρχεται και επίσημα στην εταιρεία ο υιός ΚΛΕΙΤΣΑΣ ΣΠΥΡΟΣ πτυχιούχος αναλαμβάνοντας το κομάτι των πωλήσεων ενεργά και δραστήρια.


ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ
Εμπόριο –Διανομές-Παραγγελειοληψία – Υπηρεσίες – Logistik Services.


ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ – ΠΕΛΑΤΕΣ – ΔΥΚΤΙΟ ΔΙΑΝΟΜΗΣ

1. Το δύκτιο διανομής αναπτύσεται στην ΗΠΕΙΡΟ(Ιωάννινα- Αρτα- Πρέβεζα-Θεσπρωτία) ΑΚΑΡΝΑΝΙΑ και ΛΕΥΚΑΔΑ. Το Φάσμα του πελατολογίου καλύπτεται από τις Εθνικές αλυσίδες περιοχές National Accounnts Super Markets CARΡEFΟUR-MΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ- Α.Β. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ -ΜΑΣΟΥΤΗΣ –ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ – ΜΕΤΡΟ – MY MARKET – ENA (με οργανωμένη επισκεψημότητα ανά εβδομάδα ή δεκαπενθήμερο ανάλογα).
2. Key Accounts Οι δέκα πρώτοι πελάτες.
3. Κey Accounts Οι πελάτες των ομοίλων ΕΛΟΜΑΣ- ΣΥΜΜΕΤΡΟΝ- ΑΣΤΕΡΑ COOP- ΑΣΠΙΔΑ- ΕΛΕΤΑ- ΜΕSIS-ΒΗΤΑ ΠΙ.
4. Οι ανεξάρτητοι και ανένταχτοι πελάτες Λιανικής Mini Markets- παραδοσιακά παντοπωλεία –αρτοποιϊα- κυληκεία χώροι μαζικής εστίασης.
5. Χονδρέμποροι πελάτες που απευθύνονται σε πολύ μικρά σημεία πρεινά και απόμακρα καθώς και σε ψιλικατζίδικα και περίπτερα.


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ

Αποστολή εμπορευμάτων από τα Εργοστάσια ή τις κεντρικές αποθήκες προμηθευτών στην δική μας αποθήκη στην ΒΙΠΕ Ιωαννίνων.
Παραλαβή και τακτοποίηση με ηλεκτρονικό κλάρκ και τρασπάλετ.
Επικοινωνία στοιχείων παραγγελιών από τους πωλητές.
Έγκριση για αποστολή εμπορευμάτων από το CREPIT CONTROL.
Έκδοση παραστατικών τιμολόγισης με διάφορα συστήματα επιλογής.
Φόρτωση παλετοποιημένων εμπορευμάτων από την υδραυλική ράμπα με το ηλεκτρικό κλάρκ ή φόρτωση μικρών παραγγελιών με την μεταφορική ταινεία.
Παράδοση εμπορευμάτων αυθημερόν ή το αργότερο εντός 48 ωρών από την έγκριση της παραγγελίας από φορτηγά της επιχείρησης.


ΜΗΧΑΝΟΡΓΑΝΩΣΗ

Υπάρχει μηχανογραφικό σύστημα IBMμε πρόγραμμα της ALTEC SOFTWARE-X LINE ΠΛΗΡΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ REPORTING- TOOLS.


ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ:

- MISKO (Ζυμαρικά, σιμιγδάλια, σάλτσες).
- BARILLA (Ζυμαρικά, σάλτσες, μπισκότα).
- ΚΟΡΕ Α.Ε. (Σπορέλαια, ελαιόλαδα, ξύδια ΜΕΤΕΩΡΑ, χυμοί ΛΑΚΩΝΙΑ, γκαζακια SHELL-CORAL).
- 3 ΑΛΦΑ (Τυποποιημένα Όσπρια Ρύζια, Χύμα).
- ΜΕΓΑ (ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ: EveryDay, Sani, Babylino, WetHankies, Babycare).
- TOTTIS (Κρουασάν CHAMPION, γκοφρέτες SERENATA, AMARETTI).
- ΠΑΤΡΑΪΚΗ ΧΑΡΤΟΠΟΙΙΑ Α.Ε. Χαρτικά ΕLITE όλων των κατηγοριών.
- Εμφιαλωμένα τοπικά κρασιά παντός τύπου και τσίπουρο.